Jeg tilbyder

Smertebehandlende massage

En dybdegående massage af ømme og overbelastede muskler. Massage foretages på netop de områder hvor du føler problemer. Det kan f.eks. være nakke, skulder og lænd, eller fødder, ben eller baller. Fysiologisk Massage eller som jeg kalder den “Smertebehandlende Massage “er blevet en populær behandlingsform også i de vestlige samfund, hvor vi er blevet mere opmærksomme på, at vores velvære hænger sammen med forebyggelse af smerter og skader. Bearbejdelsen af muskler og stimulationen af vævet medvirker til at udrense systemet og fjerne giftige affaldsstoffer. Desuden opnås en større bevægelighed i kroppen og dens led. Veludført professionel massage giver et helt utrolig fysisk og psykisk velvære og overskud. Krop og sjæl hører sammen, og bearbejdelse af kroppen giver velvære, livsenergi og positiv følelsesmæssig aktivitet.

 

Klik her og bestil tid

 

 

Ansigt- hovedbunds massage

Spændingshovedpine udløses normalt af muskelspændinger i hals, skuldre, hovedbund og ansigt. Det hæmmer den normale strøm af blod og lymfe og giver ømhed og smerter i den nederste del af kraniet, tindinger, kæbe, pande eller hovedets sider.

Muskelspændinger er ofte forbundet med stress, nervøsitet, træthed og længesiddende arbejde ved en computer eller bag rattet i en bil. Smerten kan beskrives som et stramt bånd om hovedet, der føles værre, efterhånden som dagen skrider frem.

Det er svært at tænke klart, når ens hoved gør ondt. Det er fristende bare at sluge en smertestillende tablet for at klare symptomerne, så man kan komme videre med sine aktiviteter. Hyppig brug af smertestillende tabletter kan oven i købet blive årsag til de hovedpiner, du forsøger at fjerne.

Mange mener, at massage – som resultat af den øgede blodcirkulation den giver – kan være med til at opbremse ældningsprocessen, specielt i forhold til rynker i huden. Det er derfor ikke uden grund, at ansigtsmassage blider kaldt “ansigtsløftning uden kniv”.

De energier, der er omkring og i hovedet påvirkes af massagen, og det føles som ren velvære, mere klarhed og mindre stress.

 

Klik her og bestil tid

 

 

Usui-Reiki Healing

Vil du læse mere om dette? Så henviser jeg dig til mit menupunkt “Usui-Reiki Healing” – Du kan læse mere om det ved at klikke her

 

Bindevævsmassage med sugekopper

Bindevævsmassage med sugekopper er en massageform, der har til formål at øge blodgennemstrømningen i kroppens bindevæv. Med den øgede blodgennemstrømning udrenses bindevævet for de affaldsstoffer og den væske, der har hobet sig op i bindevævet. Det effektive sug, der skabes i kopperne går helt ned i dybden af bindevævet og løsner selv meget gamle og fastsiddende affaldsstoffer. Når de er løsnet transporteres de sammen med eventuelt ophobet væske, over i de udrensende blodkar og videre til udrensningsorganerne. Bindevævet genvinder da sin mere glatte og elastiske form. Bindevævet er mest af alt vores hud. Men vi har også bindevæv i vores muskler, led, indre organer og blodkar. Bindevævet overalt fungerer som depotplads for affaldsstoffer og væske, der ikke er udrenset på normal vis. I huden er der særlig meget plads til ikke udrensede affaldsstoffer, væske og fedt. Ophobningerne giver ændringer af hudens udseende og konsistens, figuren og evt. vægten.

Følgende viser, hvordan disse ophobninger kan forandre kroppens udseende:

  • Huden kan få et “krøllet” og ujævnt udseende. Dette er definitionen på appelsinhud/cellulite
  • Der opstår “fyldthed” i bindevævet som ses som større eller mindre buler på indersiden af knæene, ydersiden af lårene, indersiden af lårene, som en tantepukkel mm.
  • Der opstår større buler/deller/opsvulmethed, der viser sig som større mave, hofter, bagdel, lår, overarme og underben.
  • Der opstår større eller mindre væskeophobninger. Det ses som væskefyldte ben, væske i fingrene, hævelser under øjnene og på øjenlågene og/eller væskeophobninger generelt.
  • Huden kan miste noget af sin elasticitet og blive dejagtig/slap/løs/rynket.
  • Der kan være enten “lokal” eller generel overvægt, der oftest forveksles med fedt, da det ser ud på samme måde.
  • Affaldsstoffer og væske kan også deponere sig i led, muskler og indre organer.

 

Klik her og bestil tid

STRINI & STRINI

Massage • Velvære • Reiki Healing

 

Lægeeksamineret fysiologisk massør.

STRINI & STRINI

V/Peter Strini • Grethevej 21 • 7000 Fredericia

Striniogstrini@gmail.com • 51 23 78 18