Om Strini & Strini

 

 AAEAAQAAAAAAAAknAAAAJDQ1YzMwN2Y4LTY1ODYtNGZlOC04N2ZiLWZhNTA5YmM2YWViYQ

 

 

Om mig

Jeg er 53 år uddannet lægeeksamineret smertebehandlende (fysiologisk) massør og bor sammen med min kone, Ann og vores datter på 18. Krop og sjæl har altid interesseret mig og jeg brænder for emnet og brænder for hele tiden at lære mere i faget. Både rent fysisk, men jeg er også klar over, at vores psykiske velbefindende har meget at sige, om hvordan vi går og har det med vores krop. Tingene hænger sammen!

Jeg har en fortid ude i industrien i forskellige lederstillinger, men valgte i 2013 “at stå af ræset”. Det befinder jeg mig RIGTIG godt med og med fuld støtte fra familien. Endnu kombinerer jeg min tid på klinikken med lidt freelance arbejde “ude i byen”, men jeg vil som regel altid kunne finde en tid til dig.

Jeg har taget min basisuddannelse samt skades- og sportsmassør uddannelse hos Jysk Fysiologisk Massage Institut i Horsens. Dertil har jeg taget en række af special kurser og er medlem af brancheforeningen “FRFM”. I starten af 2019 bliver jeg “RAB-godkendt”. Det vil sige, at får du via dit forsikringsselskab får tildelt nogle behandlinger hos en massør, vil jeg stå på den liste af behandlere.

Jeg støtter Børnecancerfonden.

 

Om klinikken

Jeg har indrette mig i et hyggeligt lokale på Grethevej 21, hvor jeg også bor. Der er lagt vægt på trygge rammer med god tid til den enkelte – du skal gerne kunne føle dig velkommen fra første besøg af. 

Du går blot ind ad døren, hvis jeg stadig behandler den forrige. 

STRINI & STRINI

Massage • Velvære • Reiki Healing

 

Lægeeksamineret fysiologisk massør.

STRINI & STRINI

V/Peter Strini • Grethevej 21 • 7000 Fredericia

Striniogstrini@gmail.com • 51 23 78 18