Om Peter Strini

Jeg er 57 år uddannet lægeeksamineret smertebehandlende (fysiologisk) massør og bor sammen med min kone, Ann.  Vi har en udeboende datter på 21, som studerer i Århus.

Muskelsmerter og triggerpunkterne som de udspringer fra og hvordan de behandles er blot nogle af de emner, som jeg elsker at nørde i. Jeg bliver aldrig fædiguddannet indenfor triggerpunkt behandlingen – heldigvis, men jeg søger hele tiden at lære mere i faget. Jeg har lært at behandle mig selv ved muskel- og ledsmerter, og mener det er det bedste udgangspunkt, når jeg skal behandle dig. Derfor mener jeg også, at det er naturligt at lære dig om selvbehandling.

Jeg har en fortid ude i industrien i forskellige lederstillinger, men valgte i 2013 “at stå af ræset”. Det befinder jeg mig RIGTIG godt med og med fuld støtte fra familien. Endnu kombinerer jeg min tid på klinikken med lidt freelance arbejde “ude i byen”, men jeg vil som regel altid kunne finde en tid til dig. Dertil har jeg massageordninger hos tre virksomheder i området.

Jeg har taget min basisuddannelse samt skades- og sportsmassør uddannelse hos Jysk Fysiologisk Massage Institut i Horsens. Dertil har jeg taget en række af special kurser og er medlem af brancheforeningen “FRFM”.

I 2019 blev jeg RAB-registreret. Det vil sige, at hvis du via dit forsikringsselskab får tildelt nogle behandlinger hos en massør, vil jeg stå på den liste af behandlere, som du kan benytte.

Jeg støtter Børnecancerfonden  og Børns Voksenvenner og er altid frisk på et sponsorat, hvis formålet tjener en god sag.

Om klinikken

Jeg har indrettet mig i et hyggeligt lokale på Grethevej 21, hvor jeg også bor. Der er lagt vægt på trygge rammer med god tid til den enkelte – du skal gerne kunne føle dig velkommen fra første besøg af.

Du går blot ind ad døren, hvis jeg stadig behandler den forrige. Der forefindes håndsprit ved hoveddøren.

Selve behandlingen foregår på den måde at vi i ro og mag sætter os ned og snakker om din skadeshistorie, hvis det er første gang du er hos mig. Er du kvinde beholder du bh’en på under behandlingen og ved behandling af øvre ryg knappes den op. Jeg skriver journal som er underlagt de strenge GDPR-regler. Det hjælper mig til at give dig den bedste behandling.