Om Strini & Strini

Peter Strino B800

Om Peter Strini

Jeg er 54 år uddannet lægeeksamineret smertebehandlende (fysiologisk) massør og bor sammen med min kone, Ann og vores datter på 19. Krop og sjæl har altid interesseret mig og jeg brænder for emnet og brænder for hele tiden at lære mere i faget. Jeg har lært at behandle mig selv ved muskel- og ledsmerter og mener det er det bedste udgangspunkt, når jeg skal behandle dig. Derfor mener jeg også, at det er naturligt at lære dig om selvbehandling.

 

Jeg har en fortid ude i industrien i forskellige lederstillinger, men valgte i 2013 “at stå af ræset”. Det befinder jeg mig RIGTIG godt med og med fuld støtte fra familien. Endnu kombinerer jeg min tid på klinikken med lidt freelance arbejde “ude i byen”, men jeg vil som regel altid kunne finde en tid til dig.

 

Jeg har taget min basisuddannelse samt skades- og sportsmassør uddannelse hos Jysk Fysiologisk Massage Institut i Horsens. Dertil har jeg taget en række af special kurser og er medlem af brancheforeningen “FRFM”.

 

I 2019 blev jeg RAB-registreret. Det vil sige, at hvis du via dit forsikringsselskab får tildelt nogle behandlinger hos en massør, vil jeg stå på den liste af behandlere, som du kan benytte.

 

Jeg støtter Børnecancerfonden.

Om klinikken

Jeg har indrette mig i et hyggeligt lokale på Grethevej 21, hvor jeg også bor. Der er lagt vægt på trygge rammer med god tid til den enkelte – du skal gerne kunne føle dig velkommen fra første besøg af.

 

Du går blot ind ad døren, hvis jeg stadig behandler den forrige.