Firma Massage

Skal det være på virksomheden eller i min klinik?

Jeg har i godt 5 år udført firma massage for det administrative personale samt øvrige personale i forskellige virksomheder i trekant-området.

 

I virksomheden er det typisk behandlinger af 30 minutters varighed. Jeg opstiller en massage briks og I sørger for et rum, hvor behandlingerne kan foregå i fred og ro. Afhængig af firma størrelse er det alt fra 3 til 9 behandlinger pr. besøg.

 

I kan også lave en firma aftale, hvor medarbejderne efter behov kan blive behandlet i min klinik i Fredericia. Det kan være i form af et 10-turskort, som medarbejderne kan benytte, men i bund og grund bestemmer I formen.

Referencer

Nedenstående er et udpluk at virksomheder, som benytter sig af firma massage.

Severin

Severin Kursuscenter A/S

www.severinkursuscenter.dk

 

På Severin, har vi de sidste 5 år tilbudt vores personale massage fra Peter Strini. Han kommer fast i huset hver 14. dag og masserer de ansatte, som har behov for det. Der er ingen tvivl om, at brugen af Peter har mindsket både sygefraværet, men også gjort, at vores ansatte bedre kan præstere uden muskelsmerter i kroppen. Vi kan kun give Peter de bedste anbefalinger, han hjælper os alle gang på gang og ved, hvad han har med at gøre.

EUC

EUC Lillebælt

www.eucl.dk

 

Lorem Ipsum – Nulla id porta urna, vel blandit lacus. Maecenas posuere, urna vel efficitur egestas, urna augue fermentum est, id aliquam erat tellus vel eros.

JZ

JenZen ApS

www.JenZen.Com

 

Jonas René Jensen – For os har det en stor betydning for vores ansatte at vi tilbyder Firma Massage. Det betyder færre “kontorlidelser” og øget velvære.