USUI-REIKI HEALING

 

 

Usui reiki      2000px-Reiki-2_svg

 

Usui-Reiki Healing

At beskrive Reiki er nærmest en umulig opgave, men her har vi prøvet med nogle enkle sætninger at forklare en energi så fin og let, umålelig og uhåndgribelig – og alligevel ufattelig stor og stærk! Reiki er japansk og betyder universel livsenergi. Japaneren Dr. Mikao Usui, var dybt søgende og han er den som vi har fået denne healingsform fra.

Reiki løsner blokeringer, renser på det fysiske såvel som det psykiske plan og giver ny energi i harmoni mellem krop, sind og ånd. Reiki energien går derhen, hvor klienten har brug for den, med andre ord er det klientens eget system der bestemmer, hvad der heales.energi i harmoni mellem krop, sind og ånd. Reiki er kærlighed og styrke til den enkeltes healingsproces og det er ikke afgørende om du tror på hverken Gud eller healing for at det virker Reiki er ikke i modstrid med nogen religion, medicinsk behandling eller meditativ praksis.

Fjernhealing er, for de fleste, lidt sværere at acceptere. Ikke desto mindre lige så effektiv. Normalt aftales et tidspunktet for healingen og klienten slapper blot af og tager imod i de ca. 30 min. det varer. Ofte vil man kunne mærke det i kroppen. Fjernhealing er især godt til børn, svagelige og ældre – og naturligvis en god erstatning, hvis der ikke kan komme hænder på. Fjernhealing kan også anvendes til healing af situationer – f.eks. en operation, en eksamen eller lignende – samt til healing af huse og rum. Reiki kan ikke skade og er ikke manipulerende, fordi det netop er klienten der “trækker” præcis den mængde energi som den pågældendes system har brug for. Og som healer “oplades” ens energi under healingen.

STRINI & STRINI

Massage • Velvære • Reiki Healing

Lægeeksamineret fysiologisk massør.

STRINI & STRINI

V/Peter Strini • Grethevej 21 • 7000 Fredericia

Striniogstrini@gmail.com • 51 23 78 18